Jump to content

Comfy Theme© by Fisana
 

Photo

Bug Reporting


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 LTLDV1LSoul

LTLDV1LSoul

    Seoul Survivor

  • Hamster Hunter (Super Moderator)
  • 2,468 posts
  • Skin: CAGE
    • Gender:Female
    • Country:United States
    • State/Province:Arizona
    • City/Area:Chandler
    • Year:2011
    • Soul:Base
    • Color:Clear White

    Current mood: Worried

    Posted 18 August 2014 - 03:14 PM

    Hey all,

    As we're in the last stages of the host transition, we may still run into some issues. Please report any bugs or errors you come across while using the site.

    Thank you!

    Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

    #2 RED ZMAN

    RED ZMAN

      나는 보스

    • Hamster In Charge (Owner)
    • 11,742 posts
  • Skin: CAGE
    • Gender:Male
    • Country:United States
    • State/Province:New Mexico
    • City/Area:Los Lunas
    • Year:2014
    • Soul:Exclaim !
    • Color:Bright Silver Metallic

    Current mood: Cloud 9

    Posted 18 August 2014 - 05:05 PM

    The new IP address should be fully propagated around the world's DNS servers, but it may still be a bit folks.

     

    The IonCube error has been fixed super quick by the great folks at our new host, Siteground.com , and they are working on another one that should just concern the staff.

     

    IF you are still getting these errors...

     

     

     

    Please clear your browser's cache and check the results on your end. If you face any problems or you are not sure how to do it you can check our tutorial: http://kb.siteground...fari_Opera.html
     

     

    The move cost a bit more than I thought it would be, as the size of our site is larger than is standard with their Transfer (feel free to become a SUPPORTING HAMSTER to help out with site fees, 95% of this comes out of my own pocket).


    Second bug reported and squashed via ticket already.  Couple of really big issues there, surprised they didn't affect us before.  Staff, the Admin CP should be up and running fine for you now.

     

    Submitted a 3rd ticket for another problem in there.

     

    Get the bugs reported so we can fix them folks.  Please, test everything you can, all of the little mods and such.


    And that one is fixed too.

     

    Hit us up folks.  Site email should be going out in a bit to test that.


    Edited by RED ZMAN, 18 August 2014 - 03:27 PM.
    Whups


    #3 Rio_2002

    Rio_2002

      Soul

    • Soul Hamster (Regular Member)
    • 20 posts
  • Skin: CAGE
    • Gender:Male
    • Country:United States
    • State/Province:California
    • City/Area:Crestline
    • Year:2010
    • Soul:None

    Current mood: None chosen

    Posted 18 September 2014 - 03:43 PM

    only one that I saw yesterday was I couldn't up load pics, it would just stop and do nothing, I hit the back button and lose all info I had typed



    #4 Scooter4Us

    Scooter4Us

      Soul

    • Supporting Hamster (Supporter)
    • 221 posts
  • Skin: CAGE
    • Gender:Male
    • Country:United States
    • State/Province:Georgia
    • City/Area:NW of Atlanta
    • Year:2014
    • Soul:SE Red Zone
    • Color:Clear White

    Current mood: None chosen

    Posted 30 October 2014 - 12:36 AM

    Possible problem: When I click on "View New Content" it will show some new posts but if I click "Forums" and look there will be new posts that didn't show up. This just recently started happening. It used to work fine.



    #5 SoulFaKingEvil

    SoulFaKingEvil

      Soul

    • Supporting Hamster (Supporter)
    • 166 posts
  • Skin: CAGE
    • Gender:Male
    • Country:United States
    • State/Province:Pennsylvania
    • City/Area:Southampton
    • Year:2010
    • Soul:Plus +
    • Color:Shadow Metallic/Black Cherry/Oynx

    Current mood: Lurking

    Posted 29 January 2015 - 07:28 PM

    still does that I mentioned this as well. It ended up making the site look dead unless you scrolled through the shout box looking for posts. Sad to say but that is the reason for the decline.



    #6 Pyper67

    Pyper67

      Soul

    • Soul Hamster (Regular Member)
    • 215 posts
  • Skin: CAGE
    • Gender:Male
    • Country:United States
    • State/Province:Tennessee
    • City/Area:Jefferson City
    • Year:2015
    • Soul:SE Red Zone
    • Color:Shadow Metallic/Black Cherry/Oynx

    Current mood: Happy

    Posted 02 March 2015 - 08:39 PM

    I'm having trouble uploading a new profile pic. It will allow me to delete but every time I try to upload it keeps showing an old picture from the garage, not at all the file I selected for upload.






    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users

    Copyright © 2017 Your Company Name